Kağıtta ne Yazıyor?

ALMANYADA BANKACI OLARAK CALIŞAN BİR ADAM İŞ YOĞUNLUĞUNDA DOLAYI STRES ATMAK İÇİN Bİ BARA GİDİYOO ORDA KADININ BİTANESİNİ BEĞENİYO VE KADINA GARSONDAN KAĞIT GÖNDERİYO TANIŞABİLİRMİYİZ DİYE GARSON KADINA KAĞIDI GÖTÜRÜYOR KADINDA KAĞIDIN ARKASINA CVBINI YAZIYO VE GARSONDAN TEKRAR O ADAMA VERMESİNİ İSTİYOR ADAM KAĞIDI ALIYOO VE ÇOK ŞAŞIRIYOR ÇÜNKÜ KAĞITTA NE YAZDIĞINI OKUYAMIYOR HERNEYSE ADAM KAĞIDI ALMIŞ VE EN YAKIN ARKADAŞINA GÖSTERMİŞ BURDA NE YAZIYO DİYE ARKADAŞI KAĞIDA BAKMIŞ VE ADAM DEMİŞKİ SAKIN Bİ DAHA BENİMLE ARKADAŞLIK ETME ADAM SASIRMIŞ EVE GİTMİŞ ANNESİNE BABASINA GÖSTERMİŞ ANNESİ BABASI ADAMI EVLATLIKTAN REDDETMİŞ KARISINA GÖSTERMİŞ KARISI ADAMI BOŞAMIŞ EN SONUNDA ADAM DEMİŞ BUNU ANCA DOKTORLAR OKUR DEMİŞ VE DOKTORA GİTMİŞ KAĞIDI VERMİŞ DOKTOR BAKMIŞ Bİ SANİYE GELİYORUM DEMİŞ ADAMA VE İÇERİ ODAYA GİTMİŞ ARADAN 5 DAKİKA GECMİŞ ADAM İÇERİ GİRMİŞ VE DOKTOR KENDİNİ ASMIŞ ADAM BU KAĞIDIN BAŞINA ÇOK DERTLER ACTIĞINI DÜŞÜNEREK CALIŞTIĞI BANKANIN KASASINA KOYMUŞ O GECEDE BANKAYA HIRSIZLAR GİRMİŞ KASAYI ACMIŞLAR TÜM PARALARI ALIRKEN O KAĞIDI GÖRMÜŞLER VE PARALARI GERİ BIRAKMIŞLAR HİÇ BİRSEY ALMAMIŞLAR (ŞİMDİ SORU O KAĞITTA NE YAZIYORR ) :))))))

serkan çelik

Yorumlar

Adsız dedi ki…
cevap:kağıtta şu ana kadar söylediğin hikaye yazıyor.
çünkü sen kağıdı okudun.ama hikayedeki kitabı kimse bilemez........
tolgacan74 dedi ki…
bu sorunun cıvığı çıktı hep aynı cevap belli işte
Adsız dedi ki…
yaa bemn bilmiyorum cevabıı sötlüyün l
tfe nnn
Adsız dedi ki…
Aslında soruda küçük bir şaşırtma var. Soruda “iki” kağıt var. Birincisi soruyu okuduğumuz kağıt. İkincisi hikayede kadının bir şeyler yazdığı kağıt. Sorunun muhatabı olan herkes ikinci kağıda şartlanıyor ve o kağıtta ne yazdığını bulmaya çalışıyor. Oysa soru birinci kağıtla ilgili. Ve O’nun da cevabı basit. Soru: “Bu kağıt’ta ne yazıyor?” Cevap: “Bu kağıt’ta bu hikaye yazıyor”. Peki ya ikinci kağıtta ne yazıyor? Kadın adama ne yazmış? Bunu bilmiyoruz. Bilmemiz de istenmiyor. Dahası bilmemiz de gerekmiyor. Soru bu değil çünkü. Hatta bilmemiz imkansız kadının ne yazdığını. Çünkü hikayede kadının bir şeyler yazmasının “işlevi” sadece sorunun muhatabının kafasını karıştırmak ve “asıl sorudan” uzaklaştırmak. Bu kadar.
Adsız dedi ki…
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki…
buradan uzaklaşın bence yazıyo kağıtta
yıldıray dedi ki…
Kağıtta olanlar yazılı olsa bile kimse böyle tepki göstermez... Yani verilen cevaplar yanlış...
Adsız dedi ki…
ne yazacak adam saçma sapan soru sormuş
Adsız dedi ki…
yarrak
dedi kii... dedi ki…
nihat dedi ki...

o senin dediğin asma kabağı , oda
burda yetişmiyor canım :)

cevap verin uleeeee :)
meliss dedi ki…
ya bu soru şaşırtmalı sadece ve de internet ortamında sorulacak tipte deil bu soruyu sorarken bi kaıda yazıcaksınız bu hikayeyi ve arkadaşınıza o kaıtta ne yazıo diceksiniz ama sizin kasteddiiniz arkadaşınızın elindeki kaıt olcak ;)
Adsız dedi ki…
adam anlamıyo kağıtta ne yazdığını maşallah doktor,ana,baba,arkadaş anlıyo bence bu adam kıt mış yazmayı biliyo ama okumayı bilmiyodur kıt...
Adsız dedi ki…
ulan bu ne ya niye böle yapıyolar gözüme uyku girmiyo bilen varsa sölesin ya?
Adsız dedi ki…
bnce mantık yürütün intihar ediyolar ve kağıtta hikayenin kendisi yazsa adam niye intihar estin bu soruda şaşırtma var!!!
MatematikçiÖnder dedi ki…
arkadaşlar baktım hiç cevap veren yok, bari ben söylim de herkes kurtulsun.cevap aynen şudur;
Kadın bir doktor ve reçete alfabesiyle kağıda şöyle yazıyor:
"Benim adım Helga. tabi ki tanışabiliriz hatta ben sizi zaten tanıyorum. Çalıştığınız bankaya gidip geliyorum kapalı devre kameralardan bakın isterseniz"
Adsız dedi ki…
kağıdı adam neden okuyamıyor hikayede adamın okuma yazma bildiği çıkıyor ama okuyamıyor o kağıtta ne yazıyor ki okuyamıyor annesi yada babası ret ediyor karısı da boşuyor.bence bu soru 2006 da yazılmış bu zamana kadar kimse bulamamış.belki de bu soru bizi oyalandırmak için yapılmıştır.
Adsız dedi ki…
Kağıdı okuyanlarda (Bizim Gibi) kadının yazdığından birşey anlamıyorlar.”Tanışabilir miyiz? kısmını okuyorlar.

Anne ve Babaları evlatlıktan redediyor. Çünkü o yaşa gelmiş adamın “Tanışabilir miyiz?” yazılı bir kâğıt vermesi onları şaşırtıyor ve üzüyor oğullarıda olayı açıklayamadan evlatlıktan reddediliyor.

Arkadaşı bir daha benimle konuşma diyor nedeni ise birlikte büyüdüğü birine hakaret edercesine böyle bir kağıt uzatıyor “Tanışabilir miyiz?” diye…

Karısı Boşanma Davası Açıyor.Ama 2 Sebepten Ötürü;

1-Onca Yıllık Karısına Başka Bir Kadınla Birlikte Olduğunu İma Etmesi…
2-Karısına Üstüne “Tanışabilir miyiz?” Yazılı Kısımdaki Bölümü Okutturması…

Doktor intihar ediyor çünkü doktor gay’dir ve hiç tanımadığı bir adam gelip “Tanışabilirmiyiz?” yazılı bir kağıt uzatıyor.Tüm sırrının o mertebeye gelmiş olarak, adamın herkes tarafından ne olduğu öğrenilip yaşamının faciaya dönmesinden korkup paniklemesindendir.

Hırsızlar parayı geri koyuyorlar çünkü onlarda bu kağıdığın “Tanışabilir miyiz?” kısmını okuyorlar ve bu kağıdı bırakanın Bir polis olduğunu onları izlediğini ve alay Edercesine oraya Bıraktıklarını düşünüyorlar ve Parayı Bırakıyorlar…

Buradaki asıl nokta okuyan kişilerin ”Tanışabilir miyiz?” yazısına odaklanmaları ve olayın iç yüzünü öğrenmeden önyargılı olmaları…
Adsız dedi ki…
anası babasıı karısı arkadaşı hırsız zaten eczacı a.q. rahat rahat okuyabilmişler embesillll
Adsız dedi ki…
kadın kağıda: ben aids im diye yazmıştır.. ( recep z)

Bu blogdaki popüler yayınlar