Katil,adamı ne ile öldürmüş olabilir?

Havuz kenarında bir cinayet işlenir.Olayı uzaktan gören bir kişi,ifadesinde; 'katil adama elindeki bir cisim ile saldırdı.Cismi birkaç defa sapladı ve cestle birlikte havuza attı..'der Olay yerinde inceleme yapılır ancak havuzdan cesetten başka bir şey çıkmaz. Katil,adamı ne ile öldürmüş olabilir?

Gönderen: muhammet güntutmaz

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Buz parçasıyla
Unknown dedi ki…
Boğarak
Karton Bardak Fiyatları
Firmamız hazır desenli karton bardak ve yan ürünlerin satışını yapmaktadır. Özel baskılı karton bardak, logolu karton bardak ve baskılı karton bardak siparişi alınmamaktadır.

Kurumsal firmaların ihtiyaçları olan karton bardak boyutları; 4 oz, 6.5 oz, 6.5 oz vending, 7 oz, 7 oz vending, 8 oz, 9 oz,12 oz, 14 oz, 16 oz, 16 oz çorba kasesi, iş güvenlik baskılı, emoji desenli karton bardak ürünlerini profesyonel personelimiz sayesinde tedarik etmekteyiz.

Karton bardak fiyatı ve yardımcı ürünler tahta karıştırıcı, plastik karıştırıcı, plastik kapak, bardak ceketi ürünlerimizin fiyatı ürün ölçüsü, boyutu, gramajı ve baskı cinsine göre değişkenlik göstermektedir.

Karton bardak fiyatlarımız, rekabetçi piyasa koşullarında olup ekonomiktir. Stok ürünlerimiz satışa her zaman hazırdır.

Karton Bardak Fiyatı Alma Seçenekleri
Kağıt bardak fiyatı için sitemizde sağ üst köşede bulunan fiyat teklifi butonu bulunuyor. Linke tıklayarak kurumsal bilgilerinizi girdikten sonra, karton bardak ve diğer satışta bulunan ürünlerimizin fiyatını hızlı şekilde alınız.

Karton bardak fiyatı almak için
0 216 424 10 69 numaralı telefondan bize ulaşıp fiyat teklifi isteyebilirsiniz.
Karton Bardak Web Sitesi

Bu blogdaki popüler yayınlar