Bu nasıl gerçekleşmiş olabilir ?

Bir adam yolda yürürken bir kadına rastlar. Kadının kucağında bir bebek vardır. Adam bebeği sevdikten sonra kadına sorar: Kim Bu bebek diye... Kadın Cevaplar : Oğlumun oğlu,kocamın kardeşi der... Bu nasıl gerçekleşmiş olabilir.... (Not: Şimdiden verilecek esprili cevapları kısıtlamak amacıyla belirteyim. Olayda ensest, kanun veya ahlak dışı hiçbir ilişki yoktur:) ....SOTER63....

Yorumlar

Adsız dedi ki…
cevap ny yha cok merak ettim :S:S
Unknown dedi ki…
oğlu sperm bağışlamış olmalı....
ckebozo dedi ki…
adam kadının 2. eşidir oğluda ilk eşindendr ve 2. eşinin dul annesiyle kadının oğlu evlidir.Bu durumda kadının oğlunun oğlu 2. eşinin de üvey kardeşi olmaktadır.
dygdyg dedi ki…
bence soran adam kadının kocasının kardeşi yani ona kocamın kardeşi diye hitap ediyor olabilir:)oğlumun oğlu,kocamın kardeşi ee virgül var arada öyle anladım:)olabilir
fatma dedi ki…
ben,ben 10.bu olayı hemen çözerim.
Adsız dedi ki…
HEY CORÇ VERSENE BORÇ.....
Adsız dedi ki…
kadının birinci eşinden olma oğlu, ikinci eşinin annesiyle evlenmiştir, bebek de oğlunun oğlu, şimdiki kocasının da kardeşi olur.
Adsız dedi ki…
hacılar bunlar gurup bindirimi yapmıslar
Adsız dedi ki…
kadının bebek için söylediği sözün doğru olabilmesi için oğlunun en az iki oğlu olmalı. bunlardan biri kucağındaki bebek ve diğeri ise kocası.
Adsız dedi ki…
olayda iki kadın iki oğul bir bebek var kadınlar birbirlerinin oğluyla evleniyor ikinci çiftin çocukları olunca birinci kadının oğlunun oğlu kocasının kardeşi oluyor ama kopya çektim bu sefer bu soruyu yıllar önce biri sormuştu bana (AFENSİS)

Bu blogdaki popüler yayınlar