Kumarbaz bu imkansız bahsi nasıl kazanır?

Bir kumarbaz herşeyini kaybetmek üzere iken rakibine son bir teklif yapar.kaybettiklerine ve yüklü bir miktar paraya karşılıktır bu teklif.rakibince de cazip oldugu düşünülerek kabul edilir. yeni bir deste 52 getirin der ve içinden bir tanesini seçerek masaya açın.daha sonra ben size evimin telefon numarasını verecegim ve siz arayacaksınız.evden telefonu açan eşim sizin çektiginiz kagıdı bilecek. bilirse ben kazanırım. kumarbaz bu oyunu nasıl kazanır?

Gönderen: Nida Sert

Yorumlar

erden dedi ki…
kumarbaz çıkan kağıda göre önceden ayarladığı numaralardan birisini arar ve tlfunu açan kadın direk önceden kendisine sölenen sayıyı söler....
Adsız dedi ki…
yok kardeş öğle deil ben biyerde daa görmüştüm bunu
trabzonglu dedi ki…
Arkadaşlar kumarbaz eşiyle böyle bir durum için önceden anlaşmıştır ve evde her kağıdın bir kadın ismiyle karşılığı olan bir liste vardır.(ör;karo as=ayşe,sinek 5=fatma vs..)Neyse adam diyelimki maça 10 çekti.Telefon etmeden önce "Eşinizin adı nedir?" diye sorduğdunca kumarbaz maça 10 a karşılık gelen ismi söyler mesela "Gül" der.Adam telefonu açıp "İyi günler Gül hanım" der ve konuyu anlatır.Kadın "Bir saniye yemeğin altını kapatıp geliyorum" gibi bir bahaneyle gidip listeye bakar ve gül isminin karşılığı olan maça 10 u görür.Geldiğinde direkt olarak "maça 10 mu?" der ve kumarbaz kazanır.
denissss dedi ki…
pufing yanii sen bunu daha önce çözdünmü yada cevabını biliyomudun yoksa çözdünmüü:S trabzonglu:S
Adsız dedi ki…
Kumar kumarbazın evinde oynanıyo olabilr
SelçuK dedi ki…
bence simdi adam aradığında kadın yemek yapıodu.o anda yemeğe 2 tane sinek düştü..ordan yola çıkarak da kadın sinek ikili dedi ve dogru bildi...olay bu..
yiğit dedi ki…
bence adamın karısı motor..
Ahmet Zahit Can dedi ki…
1 den fazla numarası vardır
Adsız dedi ki…
delikanlı olsa karısını kumara alet etmez:)

Bu blogdaki popüler yayınlar